СЪВРЕМЕННА ОРТОДОНТИЯ

ИЗПРАВЯНЕ НА ЗЪБИТЕ С БРЕКЕТИ И ПРОЗРАЧНИ АЛАЙНЕРИ
Видове брекети
DamonInsignia,  Smart Clip и Clarity SL,  Брекети с лигатури,  Лингвални брекети,  Прозрачни алайнери

Damon system

Damon е система брекети, която осигурява невероятен комфорт на пациента по време на лечение, защото е много деликатна и не претоварва зъбите. Деймън брекетите имат капачета, дъгата която управлява брекетите е във тръбичка и се движи леко в слота. Осигуряват постоянна малка сила, а тя придвижва зъбите по –бързо, не претоварва костта, а осигурява възможност за лесно възстановяване. Лечението с Damon върви стегнато, смяната на дъгите в офиса става бързо. Със сигурност дъгата не излиза от слота, т.е. въздейства върху зъба постоянно.


Damon се отлепят рядко. Инцидентите с тях са редки. Damon брекетите са фабрични, с фабрично зададени ъгли как точно да застане зъба в 3-те оси на 3D пространството. Има и брекети Damon с избор на „торк”, които могат да накарат предните ви зъби да застанат по три възможни начина – малко по-изразено напред, нормално или малко по-изразено назад.


Damon Q
са засега с най-усъвършенстваният механизъм на отваряне и затваряне на капачето и са любимите брекети на съвременния ортодонт. Damon Q имат козметичен вариант на 3-3 горе наречен Damon Clear – имат цвят на зъб.

Системата Damon Q работи със фабрични дъги, които са високотехнологични и качествени и движат зъбите „приятно бързо”. Формата на дъгите е компютърно определена като средно статистическа от много хора. Системата е масово ефективна, но в следващите години ще бъде изместена от форма на дъгата, която е индивидуално огъната за конкретния пациент (виж Insignia).

Получавай новини и промоции

Контакти

6100, Казанлък
ул. Цар Освободител 5
тел./факс: 0431 718 04
мобилен: 0888 714 519
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Skype: tkaragenska
Ние на картата

Scroll to Top